بسیاری از تولید کنندگان سرکه در جهان ، بر این باورند که روشهای تولید سرکه هنوز نیاز به تحقیقات جامع و گسترده و بررسی های مشخص در هر مورد خاصی دارد . در نتیجه می توان گفت که بسیاری از خواص سرکه از جمله خواص درمانی آن ناشناخته مانده است .
بنظر می رسد که استفاده منظم از سرکه به مقدار معین ، نه تنها عاری از زیان و ضرر ، بلکه تندرستی کامل و شگفت انگیزی را به ارمغان می آورد.
ارزش دارویی سرکه ، و استفاده از آن در درمان بسیاری از اختلالات و بیماری ها کتابت شده است .
دکتر پاول سی براگ ، درباره سرکه عصاره سیب می گوید : درسالها پژوهش و بررسی ، این نکته به من ثابت کرده است که سرکه عصاره سیب یک منبع سرشار از پتاسیم است .
این ماده مانند یک نیروی قوی ، با مواد سمی و میکروب های بیماری زا ، مبارزه میکند .
مدت عمر سرکه تقریبا نامشخص است ، سرکه به خاطر ماهیت اسیدی که دارد ، خود را حفظ میکند و نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست . سرکه سفید ، بدون هیچ تغییری ، مدت زمان طولانی باقی میماند. البته ممکن است برخی تغییرات ظاهری را در انواع دیگر سرکه مشاهده نمود .
تغییراتی از قبیل : تغییر رنگ یا گسترش تیرکی رنگ ، ته نشین شدن و یا ایجاد لایه رسوبی در ته ظرف . اما این تغییرات ، تغییری ظاهری ازنظر زیبایی رنگ و شکل سرکه است و نه ماهیت آن .یعنی بازهم با اطمینان خاطر می توان سرکه را مصرف کرد .
در واقع بسیاری از مردم سرکه را به خوبی نشناخته اند . سرکه نه تنها یک چاشنی خوب برای ماهی ، مرغ ، چیسی سیب زمینی ، سبزیجات محسوب می شود ، بلکه موارد مصرف بسیار زیادی در دستور تهیه غذاهای متنوع دارد . به سرکه « افسونگر » آشپزخانه نیز میگویند . زیرا در موارد گوناگون در گوشه و کنارخانه می توان از آن استفاده کرد .
امیدواریم شما نیز با آشنایی بیشتر و بهتر ، از سرکه به نحو مطلوب تری استفاده کیند .